Les membres del col·lectiu ens vam anar coneixent en espais on buscàvem apropar-nos a la realitat, tocar amb les mans tot allò que portàvem anys dibuixant a la universitat, compartir interessos i inquietuds respecte el món on vivim i el paper de l’arquitectura i la construcció dins d’aquest.

Vam crear Coop d'Era amb l’objectiu de viure la professió de manera assembleària i horitzontal al territori de l’Alt Pirineu, tot un repte en el que seguim treballant.

El projecte neix  l'any 2018 a les muntanyes del Pallars, impulsat amb moltes ganes i il·lusió per un equip d’arquitectes i arquitectes tècniques

JOANA RAHOLA ROVIRA

 

Li agrada tocar rumbes amb l'acordió diatònic. No pretengueu veure una pel·lícula sencera amb ella, a no ser que sigui del Senyor dels Anells.

JOAN FONT FONT

 

Us el podeu trobar pujant i baixant de qualsevol bony geogràfic sobre rodes o a peu, participant en projectes per transformar l'entorn i no sap marxar dels llocs.

LARA MIR CORTINA

 

 

Les nits d'hivern de lluna plena és feliç fent esquí de muntanya, i quan es fon la neu gaudeix molt recuperant antics camins de la Vall de Siarb. 

JÚLIA LEIGH CAPDEVILA

Aprofita per collir mores o trucar amigues tot caminant per la Vall d'Àssua. Decidida, motivada i... és de les que fa el que pot.

ARIADNA RODRÍGUEZ SUÑÉ

 

Li encanta menjar i viatjar (per menjar). Quan pot s'escapa a descobrir cabanetes perdudes per les muntanyes. A peu, perquè de moment no té ni cotxe ni escombra.

FEM XARXA

COL·LABORADORS/ES:

JOSEP COLL MIRÓ, Arquitecte Tècnic 

Tenim el plaer d'estar acompanyades per algú de confiança i amb molts anys d'experiència en l'àmbit de la construcció i l'arquitectura tradicional del Pirineu. El guix tradicional és la seva perdició.

MARTÍ HUMET, Economista i Tècnic Tributari

Sort en tenim d'entreMons, Assessoria i Consultoria del Món Rural.

GABOR BOUMAN CASAS, Arquitecte i bioconstructor

Amic i membre fundador del col·lectiu, amb les mans a la fusta construint projectes bonics. 

IRENE RODRÍGUEZ JORGE, Arquitecta

Amiga i membre fundadora del col·lectiu, des de Lleida ens segueix donant un cop de mà.

JOAN MACAYA SOLANES, Enginyer Forestal

El nostre assessor en comptabilitat.

COOPD'ERA SCCLP

Carrer Major, 5 Paller de Sansa 

25567 Altron (Pallars Sobirà)

info@coopdera.org

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube