top of page

Les membres del col·lectiu ens vam anar coneixent en espais on buscàvem apropar-nos a la realitat, tocar amb les mans tot allò que portàvem anys dibuixant a la universitat, compartir interessos i inquietuds respecte el món on vivim i el paper de l’arquitectura i la construcció dins d’aquest.

Vam crear Coop d'Era amb l’objectiu de viure la professió de manera assembleària i horitzontal al territori de l’Alt Pirineu, tot un repte en el que seguim treballant.

El projecte neix  l'any 2018 a les muntanyes del Pallars, impulsat amb moltes ganes i il·lusió per un equip d’arquitectes i arquitectes tècniques

grup salàs.png

L'EQUIP

JUANI.jpg

JOANA RAHOLA ROVIRA

Li agrada tocar rumbes amb l'acordió diatònic. No pretengueu veure una pel·lícula sencera amb ella, a no ser que sigui del Senyor dels Anells.

LARA (1).JPG

LARA MIR CORTINA

Les nits d'hivern de lluna plena és feliç fent esquí de muntanya, i quan es fon la neu gaudeix molt recuperant antics camins de la Vall de Siarb. 

júlia.JPG

JÚLIA LEIGH CAPDEVILA

Aprofita per collir mores o trucar amigues tot caminant per la Vall d'Àssua. Decidida, motivada i... és de les que fa el que pot.

ari.jpeg

ARI RODRÍGUEZ SUÑÉ

Li encanta menjar i viatjar (per menjar). Quan pot s'escapa a descobrir cabanetes perdudes per les muntanyes. A peu, perquè de moment no té ni cotxe ni escombra.

joan.JPG

JOAN FONT FONT

Us el podeu trobar pujant i baixant de qualsevol bony geogràfic sobre rodes o a peu, participant en projectes per transformar l'entorn i no sap marxar dels llocs.

RECULLS DE PREMSA

PARTICIPACIÓ i XERRADES

FEM XARXA

LOGO_XES1.png

Xarxa d'Economia Solidària

Defensa un sistema econòmic respectuós amb les persones, el medi ambient i els territoris

pamapam-logo-bn.png

Pam a Pam

Mapa col·laboratiu de l'Economia Social i Solidària a Catalunya

trenzando cuidados_edited.png

Trenzando Cuidados
Cartografia de relats ecofeministes
Ecologistas en Acción

logo xes pirineu.jpg

XES Alt Pirineu i Aran

Foment, promoció i divulgació de l'economia social i solidària a l'Alt Pirineu i Aran

acapa.jpg

Ateneu Cooperatiu de l'Alt Pirineu i Aran
Som una de les entitats promotores d'aquesta eina de foment i promoció de l'Economia Social, Solidària i Cooperativa al territori de l'Alt Pirineu i Aran

EL NOSTRE BALANÇ SOCIAL

Segell.png
somcoop2.gif
bottom of page