CASA SÍLVIA I PEP A PERAMEA

[Rehabilitació d'edificis existents i adaptació a nous usos, Assessorament Tècnic]

  • Emplaçament: Peramea (Pallars Sobirà)

  • Inici projecte: Novembre 2018

  • Promotores: Particular

  • Col·laborador: Josep Coll 

Projecte de rehabilitació i millora energètica d'un bar-restaurant amb canvi d'ús a habitatge, situat a la Plaça de Peramea.

Serà casa de la Sílvia i en Pep.

La intervenció més important d'aquest projecte per convertir el bar en una casa és la realització d'obertures a la façana sud; permetent una millor il·luminació i captació solar passiva de l'edifici. Aquesta façana, abans la part darrera de l'edifici, passarà a tenir més pes millorant la relació interior-exterior amb accés a l'era i l'hort i dotant l'habitatge de més privacitat. 

 

[En fase de Direcció d'Obra]

VISITA ALTRES PROJECTES: 

COOPD'ERA SCCLP

Carrer Major, 5 Paller de Sansa 

25567 Altron (Pallars Sobirà)

info@coopdera.org

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube